Herredagen Brønderslev Golfklub

Er en klub i klubben, og vi spiller golf hver torsdag, med undtagelse af 2 onsdage, hvor vi mænger os med "DAMEDAG". (Onsdag før Kristi Himmelfartsdag og onsdagen før SKT. HANS).

Vi spiller også i 2016 sammen med Damedagen hvor de kommer på besøg hos os, torsdag den 07.07 pga. at banen er optaget af juniorturnering den 06.07 hvilket forhindrer Damedagen i at spille, denne dag spiller herredagen fra gult tee.

Vi starter normalt sæsonen op den sidste torsdag i marts eller første torsdag i april alt efter hvad vejeret tillader, og vi holder afslutningfest d. 06.10.15 i 2016

Starttidspunktet er fra kl. 14.00 til kl. 16.00, der spilles 3 bolde, det er ikke tilladt at spille 4 bolde, er der 4 spiller tilbage til den sidste boldt splittes i op i 2 x 2.
Der spilles dog fortrinsvis 4 boldte når vi spiller med damedagen og pokalmatcher mod vores venskabsklubber.

Der vil være starter tilstede i klubhuset frem til kl. 15.00. Fra 15:00 til 16:00 skriver man sig selv på startlisten. Hvis vi spiller sammen med Damedagen eller har besøg af venskabsklubber, kan starttiden ændres til 13.00-16.00, det vil dog altid fremgå af forsiden på hjemmesiden.

Herredagen er for mandlige spillere, som har Brønderslev Golfklub som hjemmeklub, (bestyrelsen kan dog dispenserere herfor) og som er fyldt eller fylder 25 år i spilleåret og med højst 36,0 i handicap.

Tidligere medlemmer sikrer sig fortsat medlemskab ved forudbetaling af kontingent inden 1 marts. Ved starten af sæsonen optages nye spillere fra ventelisten, der optages højst 75 medlemmer. Nye spillere må højst have et handicap på 36.

Kontingent:
Et medlemsskab af herredagen koster for hele sæson 2016, 500,- kr.

Hvad tilbyder Herredagen?

  • Et væld af gode oplevelser, blandt andre golfglade herrer.
  • Afsluttet match hver torsdag i 3 rækker A/B/C.
  • Varierende matchformer, Slagspil, Stableford, Scramble. Se aktuelt program.
  • Indlagt ekstra match på 3 skjulte huller: Højeste stablefordpoint på de 3 skjulte huller i alle 3 rækker.
  • Flere gennemgående turneringer hvoraf kan nævnes:
    Pointjagt, Eclectic i 3 rækker, putteturnering (put på runden), nærmest flaget på par 3 huller.
  • Mange flotte præmier på gennemgående turneringer.
  • Pokaltunering med 3 andre Herredagsklubber Rold Skov, Hals og Sæby.
  • En årlig weekendtur kun for medlemmer, som betales særskilt, se under arrangementer her på hjemmesiden. 

Fællesspisning:
Hver torsdag kl. 20:15. Der er truffet aftale med køkkenet om at servere gode herreretter til overkommelig pris, spisning startes senest kl. 20:15, også selv om der er spillere som ikke er kommet ind fra runden, spisning kan dog godt starte før 20:15 hvis tuneringsledelsen skønner det mulig.

Tilmeldning til spisning forgår ved henvendelse til Golf cafe'ens personale, som afkrydser spillernavn på fortrykt medlemsliste og modtager betaling.                                                    

Traditioner:
Den første spilledag i sæsonen bliver der serveret gule ærter med tilbehør samt en snaps. - Man kan komme i tvivl om, hvad der er vigtigst, golfen eller den gode mad, men i herredagen kan de to ting ikke adskilles.

Gæstespiller:
Er altid velkomne. Kontakt starteren og betal en matchfee på 50 kr., der gælder for deltagelse i dagens match, skjulte huller og nærmest flaget på par 3 hullerne. Hvis man også ønsker at deltage i fællesspisningen, henvender man sig hos cafe'ens personale. Gæstespillere må ikke have et spillehcp. over 36.

Herredagen er alle glade golfdrenges ultimative fridag.

Med sportslig hilsen og håbet om en god sæson, herredagsbestyrelsen